Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Παραμένει η αστάθεια στα βόρεια – Δροσίζει στις περισσότερες περιοχές την Παρασκευή (video)

Η αστάθεια στα βόρεια θα παραμείνει και θα φέρει ενίσχυση των βοριάδων στην ανατολική Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Παρασκευής ενώ θα δροσίσει αρκετά και τις περισσότερες περιοχές της χώρας, εκτός από τη Δυτική Ελλάδα. Μετά το μεσημέρι η αστάθεια θα περιοριστεί σε ορεινότερες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Στην Αττική η ημέρα θα ξεκινήσει με αρκετή ηλιοφάνεια, θα βγάλει όμως κάποιες τοπικές συννεφιές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η πιθανότητα μετά το μεσημέρι να σημειωθούν κάποιες μπόρες έστω και τοπικού χαρακτήρα είναι μικρή αλλά υπαρκτή, κυρίως για τις πιο βόρειες-βορειοδυτικές περιοχές στους ορεινούς όγκους. Το βράδυ θα επικρατήσει ξαστεριά.
Οι άνεμοι στρέφονται σε πιο ανατολικούς-βορειοανατολικούς και θα πνέουν στα 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 27 έως τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία ο καιρός θα παραμείνει άστατος τις πρωινές-προμεσημβρινές ώρες με πιθανότητα για μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Όσο θα βαδίζουμε προς το απόγευμα ο καιρός θα παρουσιάζει ολοένα και μεγαλύτερα ανοίγματα καθώς τα σύννεφα θα αρχίσουν να διαλύονται και να εντοπίζονται κυρίως στα ορεινά των νομών Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας, Κιλκίς, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Σερρών, όπου δεν αποκλείεται να ξανασημειωθούν κάποιες μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Προς το βράδυ αναμένεται περαιτέρω βελτίωση του καιρού.
Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα είναι στους 21 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος