Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Παγωνιά το επόμενο 24ωρο, βελτίωση από πλευράς φαινομένων (video)

Εκτός από την Κρήτη όπου θα παραμείνουν κάποια φαινόμενα, στην υπόλοιπη χώρα στο υπόλοιπο 24ωρο ο καιρός θα παρουσιάσει περαιτέρω βελτίωση, τουλάχιστον από πλευράς φαινομένων. Από πλευράς κρύου όμως, αυτό θα παραμείνει «τσουχτερό» σε ολόκληρη την χώρα και η Πέμπτη θα είναι η πιο κρύα μέρα της βδομάδας που διανύουμε. Πολύ ενισχυμένοι οι βοριάδες που κατά τόπους δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν τα 7 με 8 μποφόρ και ίσως φτάσουν τα 9 με 10 σε περιοχές του Αιγαίου πελάγους.

Στην Αττική τι πρωινές ώρες αναμένεται παροδικά αυξημένη συννεφιά. Προς το μεσημέρι και το απόγευμα ο καιρός θα αρχίσει να ανοίγει όλο και περισσότερο και το βράδυ θα επικρατήσει ξαστεριά. Ο σφοδρός βοριάς θα παραμείνει και ίσως φτάσει τα 8 με 9 μποφόρ στα ανατολικά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 2 με 6 βαθμούς Κελσίου.

Στις περισσότερες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια με εξαίρεση την Χαλκιδική όπου θα έχει κάποια σύννεφα και μια μικρή πιθανότητα για αραιή χιονόπτωση στα ορεινά. Λιακάδα όμως θα επικρατήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας σε όλη την περιφέρεια. Οι άνεμοι  θα είναι εξασθενημένοι βόριοι γύρω στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 3 με 6 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος