Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Μπόρες και καταιγίδες το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας (video)

Πολύ άστατος θα καταστεί ο καιρός κατά τη διάρκεια του Σαββάτου σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.
Στα κεντρικά και τα βόρεια θα υπάρχουν από το πρωί κατά τόπους και κατά διαστήματα συννεφιές, ενώ τοπικές μπόρες μπορεί να σημειωθούν στα νοτιότερα τμήματα της Μακεδονίας, στη Θεσσαλία, στη βόρεια-βορειοανατολική Στερεά, στις Σποράδες και στα βόρεια τμήματα της Εύβοιας.
Μετά το μεσημέρι μπόρες και καταιγίδες περιμένουμε στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές και στα ορεινά τμήματα των νησιών του Ιονίου.

Η Αττική θα έχει ηλιοφάνεια από την αρχή της ημέρας ενώ από τις μεσημβρινές ώρες θα υπάρξουν κάποια σύννεφα τα οποία μπορεί να δώσουν κάποιες μπόρες και τοπικές καταιγίδες κυρίως στους ορεινούς όγκους. Από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα 5 με 6 μποφόρ κυρίως στα ανατολικά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 21 έως τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία το πρωί θα έχει σύννεφα στα νότια τμήματα όπου δεν αποκλείεται να ψιχαλίσει και να βρέξει για λίγο τοπικά. Προς το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα γίνει ιδιαίτερα άστατος με εκδήλωση βροχών και καταιγίδων τοπικά ισχυρών. Τα περισσότερα και πιο έντονα φαινόμενα θα πρέπει να εντοπίζονται στις πιο κεντροανατολικές και νοτιοανατολικές περιοχές της περιφέρειας. Προς το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα πιο κεντρικές και νοτιοδυτικές περιοχές με μπόρες και τοπικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι πρόσκαιρα βόρειοι στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 21 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος