Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Μπόρες και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια το Σαββατοκύριακο (video)

Μέχρι και τα μέσα προς τέλη της επόμενης βδομάδας τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι δυνατοί βοριάδες και η περισσότερη δροσιά στην περιοχή του Αιγαίου και γύρω από αυτό, αλλά και η έντονη ζέστη κυρίως στη δυτική και ηπειρωτική χώρα.

Το επόμενο 24ωρο και γενικότερα το Σαββατοκύριακο θα έχει μια αστάθεια κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Σε περιοχές της Μακεδονίας, της Ηπείρου, ίσως και της Θεσσαλίας αναμένονται  μπόρες και καταιγίδες τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Η Αττική θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει κατά τόπους στους ορεινούς όγκους. Τις βραδινές ώρες θα έχουμε ξαστεριά.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί στα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 25 έως τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία η μέρα θα ξεκινήσει με αρκετή ηλιοφάνεια αλλά προς το μεσημέρι και το απόγευμα στις πιο κεντρικές, δυτικές και βόρειες περιοχές αναμένονται μπόρες και καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές τα όποια φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα ορεινά, ενώ από το βράδυ αναμένεται σταδιακή εξασθένηση αυτής της αστάθειας.
Οι άνεμοι θα πνέουν με τη μορφή θαλάσσιας αύρας στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 23 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος