Άκρως καλοκαιρινός και αρκετά ζεστός σε κάποιες περιοχές φαίνεται ότι θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο.
Την Παρασκευή σε όλη σχεδόν την Ελλάδα θα επικρατεί ηλιοφάνεια με κάποιες τοπικές συννεφιές στο βόρειο Ιόνιο και στα πολύ βόρεια σύνορα της χώρας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα συννεφιάσει σταδιακά στα βορειοδυτικά όπου το απόγευμα υπάρχει μικρή πιθανότητα για τοπική βροχή με τη μορφή μπόρας.
Ηλιοφάνεια προβλέπεται στην Αττική με λίγες πρόσκαιρες συννεφιές στις ορεινές περιοχές οι οποίες αργά το απόγευμα θα διαλυθούν και αυτές.
Ο άνεμος θα πνέει βόρειος πρόσκαιρα στα ανατολικά στα 5 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 18 με 32 βαθμούς Κελσίου.
Στην Θεσσαλονίκη και στη Κεντρική Μακεδονία η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και κάποιες τοπικές συννεφιές κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 19 με 27 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος