Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ηλιόλουστη η Πέμπτη (video)

Την Πέμπτη η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και διαύγεια στην ατμόσφαιρα, κυρίως στις βόρειες περιοχές όπου θα φυσάει και λίγο περισσότερο. Τοπικές συννεφιές θα έχουμε στις Κυκλάδες και στην Κρήτη με μικρή πιθανότητα να ψιχαλίσει. Όσο προχωρούμε προς τις απογευματινές ώρες η συννεφιά στις παραπάνω περιοχές θα υποχωρεί και τα ανοίγματα με ηλιοφάνεια θα μεγαλώνουν σταδιακά περισσότερο.
Εξασθενημένοι θα είναι οι άνεμοι συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες.

Η Αττική τις πρωινές ώρες ίσως έχει κάποιες συννεφιές στα βορειοδυτικά του νομού αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας ηλιοφάνεια θα επικρατήσει παντού.
Ο βοριάς αρχικά δεν θα ξεπερνάει τα 4 με 5 μποφόρ αλλά μετά το μεσημέρι θα έχει την τάση να ενισχυθεί κυρίως στα ορεινά και ανατολικά τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 12 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη και η υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία το πρωί θα έχουν λιακάδα, με κάποια σύννεφα στα ορεινά των νομών Πέλλας, Κιλκίς και Σερρών. Τα σύννεφα αυτά θα διαλυθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Οι άνεμοι αρχικά βορειοδυτικοί στα 5 με 6 μποφόρ αλλά μετά το μεσημέρι η ένταση τους θα πέσει, και η θερμκρασία στους 11 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος