Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις την Πέμπτη (video)

Μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε τις ίδιες πάνω-κάτω καιρικές καταστάσεις, με αρκετή ηλιοφάνεια, κάποιες τοπικές ομίχλες νωρίς το πρωί και παροδικά αυξημένες συννεφιές. Αρκετά σοβαρή αλλαγή αναμένεται το Σαββατοκύριακο με βροχές και καταιγίδες.

Την Πέμπτη θα έχουμε λίγο περισσότερες συννεφιές σε αρκετές περιοχές, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και στα βόρεια, αλλά και αρκετά μεγάλα ανοίγματα του καιρού.

Η Αττική θα έχει αρχικά ηλιοφάνεια με μικρή πιθανότητα για περιορισμένη την ορατότητα νωρίς το πρωί κυρίως στις βορειότερες περιοχές του νομού. Προς το μεσημέρι και το απόγευμα θα περάσουν κάποιες συννεφιές οι οποίες θα ξαναδιαλυθούν τις βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι πολύ εξασθενημένοι από διάφορες διευθύνσεις στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 13 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη και στη Κεντρική Μακεδονία το πρωί αναμένεται περιορισμένη ορατότητα, πιθανότητα για τοπικές ομίχλες, και πρόσκαιρες συννεφιές οι οποίες κατά διαστήματα θα είναι πιο πυκνές. Αρκετή ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και πάλι μέχρι το βράδυ κάποιες συννεφιές κατά διαστήματα θα πυκνώσουν λίγο περισσότερο.
Οι άνεμοι και εδώ εξασθενημένοι αλλού ανατολικοί αλλού νοτιοανατολικοί στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 13 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος