Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ηλιοφάνεια με αραιές συννεφιές και υψηλές θερμοκρασίες την Πέμπτη (video)

Το επόμενο 24ωρο αναμένεται να κυλήσει με αρκετό ήλιο, αραιές συννεφιές ενώ οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν υψηλές στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Κάποια σύννεφα αστάθειας θα έχουμε σε αρκετές περιοχές της βόρειας Ελλάδας που θα δώσουν και κάποιες τοπικές μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες.

Από την ερχόμενη Παρασκευή και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο υδράργυρος θα εναρμονιστεί με τις ημερολογιακές ενδείξεις και θα πέσει 6 με 7 βαθμούς ενώ θα έχουμε και αστάθεια κατά τόπους.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες και κατά τις διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν κάποιες αραιές συννεφιές πρόσκαιρα λίγο πιο πυκνές.
Στο ανατολικό κομμάτι της Αττικής και στον νότιο Ευβοϊκό οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα 4 με 5 μποφόρ, πρόσκαιρα νότιοι στο Σαρωνικό, βορειοανατολικοί στον Κορινθιακό στα 3 με 4 μποφόρ, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 13 έως τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια. Μεταξύ μεσημβρινών και απογευματινών ωρών θα υπάρξουν κάποια σύννεφα αστάθειας τα οποία θα δώσουν στους ορεινούς όγκους κάποια μπόρα ή και τοπική καταιγίδα. Προς το βράδυ τα σύννεφα θα γίνονται περισσότερα στις περισσότερες περιοχές της περιφέρειας και δεν αποκλείεται να βρέξει με μικρή όμως διάρκεια.
Οι ανεμοί εξασθενημένοι νότιοι νοτιοδυτικοί στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 12 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος