Στις περισσότερες περιοχές η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, ενώ οι περιοχές που είχαν τις προηγούμενες μέρες ομίχλες θα τις διατηρήσουν και το πρωί της Τετάρτης. Μέσα στην ημέρα αυτές οι ομίχλες θα εξασθενήσουν και θα έχουμε παροδικά αυξημένες συννεφιές στα βορειοανατολικά και στα βορειοδυτικά. Μετά το μεσημέρι οι άνεμοι θα γίνουν λίγο πιο δυνατοί στην ανατολική Ελλάδα, φτάνοντας τοπικά τα 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο.
Στην Αττική τοπικές ομίχλες είναι πιθανές το πρωί, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατήσει αρκετή ηλιοφάνεια και λίγο περισσότερες τοπικές συννεφιές το βράδυ.
Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς από διάφορες διευθύνσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 7 με 16 βαθμούς Κελσίου.
Στην Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία υπάρχει μικρή πιθανότητα για κάποιες τοπικές ομίχλες και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Το φαινόμενο της πάχνης δεν αποκλείεται να επαναληφθεί, κυρίως γύρω από την Θεσσαλονίκη όπου η θερμοκρασίες είναι και πιο χαμηλές. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια με παροδικά αυξημένες συννεφιές στα πολύ βόρεια και στα πολύ νότια της περιφέρειας, και το βράδυ θα συννεφιάσει λίγο περισσότερο τοπικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 7 έως τους 15 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος