Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Επιμένουν οι υψηλές θερμοκρασίες το Σάββατο – Ραγδαία πτώση από βδομάδα (video)

Το Σάββατο στα κεντρικά και νότια η μέρα θα ξεκινήσει με αρκετή ηλιοφάνεια. Στα βορειοδυτικά και στα βόρεια οι συννεφιές θα είναι πιο πυκνές και μάλιστα στο βόρειο Ιόνιο και στις πιο ορεινές περιοχές της Ηπείρου θα έχουμε κάποιες βροχές ασθενούς ή μέτριας έντασης κατά περιόδους.
Από το μεσημέρι και μετά, από τη Στερεά και κάτω θα έχουμε μόνο ήλιο και ανοιξιάτικο σκηνικό με λίγες αραιές συννεφιές. Οι βροχές στα βορειοδυτικά θα διατηρηθούν εξασθενούμενες κατά διαστήματα, ενώ στη βόρεια Ελλάδα τα όποια σύννεφα θα επιμείνουν τοπικά κυρίως στις περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.
Πολύ αυξημένη θα είναι η σχετική υγρασία σε όλη τη χώρα.

Η Αττική θα έχει περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ μέσα στη μέρα θα επικρατήσουν λίγες αραιές συννεφιές και αρκετή ηλιοφάνεια.
Ο άνεμος θα είναι νότιος, πιο ενισχυμένος στα πολύ ορεινά και στα πολύ νότια τμήματα όπου μπορεί να φτάσει και τα 5 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 12 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία το σκηνικό του καιρού θα είναι ξανά μουντό με κατά τόπους πυκνές ομίχλες το πρωί. Μέσα στην ημέρα αυτές θα διαλυθούν, αφήνοντας αραιή συννεφιά κατά τόπους και κατά περιόδους πιο πυκνή.
Ο άνεμος στα ανοιχτά θα αγγίζει τα 3 με 4 μποφόρ από νότιες διευθύνσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 11 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος