Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Επικίνδυνες ριπές ανέμου και πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη (video)

Μεγάλη προσοχή εφιστά ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου για τις επόμενες ώρες. Σφοδροί άνεμοι θα επικρατήσουν κατά την διάρκεια των νυχτερινών ωρών και προς τα ξημερώματα της Τρίτης, από νότιες διευθύνσεις, με δυνητικά επικίνδυνες ριπές που δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν τα 8 με 9 μποφόρ σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της Τρίτης οι άνεμοι θα εξασθενήσουν αλλά θα παραμείνουν δυνατοί ενώ αναμένεται να ρίξουν αισθητά την θερμοκρασία μέσα στη μέρα.

Η Αττική το πρωί θα έχει παροδικά αυξημένες συννεφιές και στις πιο δυτικές περιοχές υπάρχει το ενδεχόμενο τοπικών βροχών, μικρής όμως διάρκειας καθώς ο καιρός θα ανοίξει σχετικά γρήγορα προς το μεσημέρι έως και το απόγευμα με ολοένα και μεγαλύτερα διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 11 μέχρι τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη και στη κεντρική Μακεδονία τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν κάποια σύννεφα τα οποία πιθανώς να πυκνώσουν, μάλιστα πριν το μεσημέρι στα πολύ ορεινά τμήματα της Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας αναμένονται εντονότερα φαινόμενα, ακόμα και χιονοπτώσεις. Από το μεσημέρι και μετά θα ανοίξει απότομα ο καιρός, θα επικρατήσει λιακάδα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 6 έως τους 10 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος