Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Επιδείνωση με ισχυρούς ανέμους και καταιγίδες (video)

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, κυρίως από το δεύτερο μισό του Σαββάτου όταν και οι άνεμοι θα ενισχυθούν σημαντικά.

Το Σάββατο, αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στις περιοχές της βόρειας Ελλάδας, όσο θα βαδίζουμε προς τις νυχτερινές ώρες τόσο εντονότερα θα γίνονται τα φαινόμενα με βροχές και καταιγίδες. Οι νοτιότερες περιοχές θα έχουν ανοίγματα στον καιρό τα οποία όμως θα συνοδεύονται από θολούρα στην ατμόσφαιρα.

Στην Αττική μέχρι τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου υπάρχει το ενδεχόμενο στα πιο κεντροβόρεια τμήματα να ψιχαλίσει και να βρέξει τοπικά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατήσει συννεφιά κατά διαστήματα αυξημένη, η οποία προς το βράδυ θα αυξηθεί και θα δώσει κάποιες τοπικές βροχές κυρίως στις δυτικές-βορειοδυτικές περιοχές του νομού.
Οι άνεμοι θα ενισχύονται μέσα στην ημέρα και θα φτάσουν τοπικά τα 7 με 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 15 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη και στη Κεντρική Μακεδονία τις πρωινές ώρες θα έχουμε συννεφιά. Προς το μεσημέρι και αργότερα αναμένονται βροχές, ενώ προς το βράδυ οι άνεμοι θα ενισχυθούν και γύρω από τη Θεσσαλονίκη και κυρίως στα πιο βόρεια τμήματα της περιφέρειας οι βροχές θα διατηρηθούν είτε θα ενταθούν πρόσκαιρα.
Οι νοτιάδες μετά το μεσημέρι δεν αποκλείεται να φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 11 έως τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος