Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Έως 35 βαθμοί το Σαββατοκύριακο – Αλλαγή από Δευτέρα με καταιγίδες, μπόρες και χαλάζι (video)

Αλλάζει και πάλι το σκηνικό του καιρού όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3.

Το Σάββατο (4/6) οι άνεμοι θα παραμείνουν ενισχυμένοι στο Αιγαίο και ιδιαίτερα στα ανοιχτά της Αττικής, με το κέντρο της Αθήνας να βλέπει θερμοκρασίες που θα φτάνουν ακόμη και στους 35 βαθμούς την Κυριακή 5 Ιουνίου. Ορισμένες βροχές αναμένονται στα βόρεια τμήματα της Θράκης και τα Δωδεκάνησα, χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, ωστόσο, ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε στο δελτίο της ΕΡΤ για αλλαγή του καιρού. Όπως χαρακτηριστικά είπε, δείχνοντας τον χάρτη, τα σύννεφα θα φουντώσουν σαν μανιτάρια και θα υπάρχει αστάθεια σε ηπειρωτικά, κεντρικά και βόρεια και θα χρειαστεί προσοχή.

Την Τρίτη 7 Ιουνίου θα υπάρχουν έντονα φαινόμενα από τη Θεσσαλία και βορειότερα με καταιγίδες, μπόρες και χαλάζι, ενώ φαινόμενα ενδέχεται να υπάρξουν και στις ορεινές ημιορεινές περιοχές της Αττικής.

Η θερμοκρασία θα υποχωρήσει λίγο από τα μέσα της εβδομάδας, ενώ παράλληλα θα εξασθενήσουν και οι άνεμοι.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος