Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ενίσχυση του βοριά την Παρασκευή – Συννεφιές με τοπικές βροχές πριν το μεσημέρι (video)

Το επόμενο 24ωρο ο βοριάς θα ενισχυθεί ξανά αρκετά ενώ σύννεφα θα επικρατήσουν σε αρκετές περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της βορειοανατολικής Στερεάς, της βόρειας Εύβοιας και στις Σποράδες.
Αυτά τα σύννεφα θα καταφέρουν τοπικά να πυκνώσουν και να δώσουν κάποιες βροχές πριν το μεσημέρι. Επίσης κάποιες τοπικά αυξημένες συννεφιές  ίσως δώσουν κάποιες ασθενείς βροχές στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Από αργά το μεσημέρι προς το απόγευμα η συννεφιά θα αρχίσει να υποχωρεί.
Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας την Παρασκευή θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Η Αττική τις προμεσημβρινές ώρες θα έχει κάποια σύννεφα όμως κατά τη διάρκεια της ημέρας ο καιρός θα ανοίξει και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.
Οι άνεμοι θα γίνουν ξανά βόρειοι και στα ορεινά και στα ανατολικά τμήματα του νομού θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 13 έως τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει αρκετή συννεφιά τις πρωινές-προμεσημβρινές ώρες με μικρή πιθανότητα να βρέξει για λίγο. Από αργά το μεσημέρι και μετά τα ανοίγματα του καιρού με ηλιοφάνεια θα γίνονται μεγαλύτερα.
Οι άνεμοι ανατολικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 11 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος