Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Δυνατοί βοριάδες στα ανατολικά – Μπόρες και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια (video)

Ο δυνατός βοριάς θα παραμείνει και το επόμενο 24ωρο στην Ανατολική Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στα πιο κεντρικά και νότια τμήματα του Αιγαίου. Αυτός ο βοριάς φαίνεται να ενισχύεται αρκετά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, και μάλιστα από την Κυριακή, και στα ανατολικά ηπειρωτικά συμπεριλαμβανομένου της Αττικής.
Η αστάθεια στα κεντρικά και τα βόρεια θα διατηρηθεί και δεν αποκλείεται τα φαινόμενα σε ηπειρωτικές περιοχές, κυρίως από τη Θεσσαλία και βορειότερα να έχουν έντονο χαρακτήρα, με βροχές και καταιγίδες.

Η Αττική θα έχει ηλιοφάνεια με κάποιες πρόσκαιρες συννεφιές στους ορεινούς όγκους και το βράδυ θα επικρατήσει ξαστεριά με λίγα σύννεφα στα βόρεια.
Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 23 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει ηλιοφάνεια από το πρωί κατά τη διάρκεια όμως της μέρας θα αρχίσει να βγάζει σύννεφα αστάθειας τα οποία μέχρι το απόγευμα θα δώσουν κάποιες τοπικές καταιγίδες στους ορεινούς όγκους. Προς το βράδυ δεν αποκλείεται μπόρες και τοπικές καταιγίδες πρόσκαιρα να επηρεάσουν και τις υπόλοιπες περιοχές της περιφέρειας.
Οι άνεμοι θα πνέουν με τη μορφή θαλάσσιας αύρας στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 22 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος