Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Δυνατοί άνεμοι αλλά και σχετικά ζεστός καιρός τις επόμενες μέρες (video)

Δυνατοί νοτιάδες θα κυριαρχήσουν τις επόμενες ημέρες στη χώρα οι οποίοι θα κρατήσουν τον καιρό ιδιαίτερα μαλακό και σχετικά ζεστό για την εποχή κυρίως στη νότια Ελλάδα. Μέσα στο σαββατοκύριακο θα έχουμε μια καιρική ανάπαυλα καθώς οι περιοχές θα απολαμβάνουν διαστήματα με ηλιοφάνεια ενώ από τη Δευτέρα ο καιρός θα επιδεινωθεί και πάλι με την θερμοκρασία να πέφτει ακόμα περισσότερο την Τρίτη.

Η Αττική θα έχει άστατο καιρό κυρίως τις προμεσημβρινές ώρες με μπόρες, βροχές και καταιγίδες όμως όσο βαδίζουμε προς το απόγευμα τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενούν. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι στις ανατολικές νοτιοανατολικές περιοχές του νομού στα 6 με 7 μποφόρ, πιο εξασθενημένοι προς τον κορινθιακό στα 3 με 4 και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 13 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο θα έχουμε κάποιες τοπικές συννεφιές αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας η ηλιοφάνεια θα επικρατήσει και οι συννεφιές θα περιοριστούν στα ορεινά. Ένας ασθενής προς μέτριος βορειοδυτικός άνεμος θα πνέει στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία σε ανοιξιάτικα επίπεδα στους 8 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος