Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Διάσπαρτες μπόρες και τοπικές καταιγίδες την Τετάρτη (video)

Το επόμενο 24ωρο θα υπάρχουν κάποια σύννεφα αστάθειας, θα είναι όμως πιο περιορισμένα απ’ ότι σήμερα, Τρίτη. Οι περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές -κυρίως οι πιο απομακρυσμένες από τη θάλασσα- θα έχουν ένα πέρασμα από μπόρες και καταιγίδες από το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα. Πιο άστατος θα είναι ο καιρός στα δυτικά ηπειρωτικά και στην Πελοπόννησο.

Στην Αττική αναμένονται λίγα σύννεφα τοπικά αυξημένα τις πρωινές ώρες τα οποία μέσα στην ημέρα θα πυκνώσουν και ο καιρός θα γίνει άστατος με πιθανότητα για διάσπαρτες μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν όσο θα βαδίζουμε προς τις βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά πιο βόρειοι στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 23 μέχρι τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία η μέρα θα ξεκινήσει με αυξημένη συννεφιά. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα βγάλει ήλιο στις περισσότερες περιοχές, αλλά στα ορεινά της Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας και κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής θα βγάλει κάποιες μπόρες. Το βράδυ τοπικά και εξασθενημένα φαινόμενα θα απασχολήσουν τα νοτιοανατολικά τμήματα της περιφέρειας
Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά στα 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση προς το μεσημέρι ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 29 μέχρι τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος