Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Bροχές και καταιγίδες σε όλη σχεδόν τη χώρα (video)

Νέες βροχοσυννεφιές κάνουν την εμφάνιση τους στη δυτική Ελλάδα τις πρωινές ώρες της Τρίτης. Οι βροχές θα εντοπιστούν κυρίως στα κεντρονότια ηπειρωτικά, αργότερα στα ανατολικά και προς το βράδυ στην βορειοανατολική χώρα. Από αργά το βράδυ ο καιρός θα αρχίσει να ανοίγει στην δυτική Ελλάδα.

Άστατος ο καιρός στην Αττική από την αρχή της ημέρας με συννεφιές κατά διαστήματα πιο πυκνές που κατά τη διάρκεια της μέρας θα δώσουν μπόρες και βροχές. Αργά τη νύχτα τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν. Οι άνεμοι νότιοι στα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 10 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη και στη Κεντρική Μακεδονία η μέρα θα ξεκινήσει με περιορισμένη ορατότητα, χαμηλές νεφώσεις και πολύ τοπικές ομίχλες. Μέσα στην ημέρα οι ομίχλες θα αρχίσουν να διαλύονται και θα δώσουν τη θέση τους σε συννεφιά η οποία κυρίως προς το βράδυ, όσο πιο νότια τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να αφήσουν κάποιες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 3 με 11 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος