Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Αυξημένη συννεφιά την Τετάρτη, βροχές και καταιγίδες στα δυτικά (video)

Περισσότερη συννεφιά αναμένεται κατά τη διάρκεια της Τετάρτης στις περισσότερες περιοχές της χώρας και κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια, όπου θα δώσουν βροχές, μπόρες και καταιγίδες από το πρωί. Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι βροχές αυτές θα ενταθούν και θα επεκταθούν νοτιοανατολικότερα.
Στην υπόλοιπη χώρα οι συννεφιές θα είναι πιο αραιές με ανοίγματα ηλιοφάνειας, όσο πιο νότια-νοτιοανατολικά τόσο μεγαλύτερα.

Στην Αττική η μέρα θα ξεκινήσει με λίγες αραιές συννεφιές κατά τόπους και κατά διαστήματα, οι οποίες μετά το μεσημέρι θα έχουν την τάση να πυκνώνουν ολοένα και περισσότερο με μικρή πιθανότητα να βρέξει στους ορεινούς όγκους. Το βράδυ η συννεφιά θα πυκνώσει ακόμα λίγο και από αργά τη νύχτα προς το ξημέρωμα της Πέμπτης αναμένεται να βρέξει.
Ο άνεμος νοτιάς στα ανατολικά στα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 5 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία η μέρα θα ξεκινήσει με αρκετή συννεφιά και σχετικά γρήγορα δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν κάποιες τοπικές ασθενείς βροχές στα δυτικά τμήματα της περιφέρειας οι οποίες δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και άλλες περιοχές κυρίως στα κεντρικά βόρεια και ορεινά τμήματα μέχρι και αργά το μεσημέρι. Προς το βράδυ οι όποιες τοπικές βροχές θα διατηρηθούν εξασθενούμενες στα δυτικά και στην ανατολική νοτιοανατολική Χαλκιδική. Στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία τα σύννεφα θα παραμείνουν και ίσως δίνουν κάποια ψιχάλα κατά τόπους.
Ο άνεμος και εδώ νοτιάς στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 5 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος