Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Άστατος μέχρι το μεσημέρι με τοπικές βροχές και καταιγίδες (video)

Άστατος θα είναι ο καιρός τουλάχιστον το πρώτο μισό της Παρασκευής σε αρκετές νοτιοδυτικές περιοχές της χώρας αλλά και στην Στερεά και στην Πελοπόννησο.
Στην Πελοπόννησο όπως και στο Νότιο Ιόνιο δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν κάποιες διάσπαρτες καταιγίδες.
Στην υπόλοιπη χώρα αν και η μέρα θα ξεκινήσει με συννεφιές, αυτές σιγά σιγά θα δίνουν τη θέση τους σε όλο και μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Στην Αττική το μουντό σκηνικό θα διατηρηθεί κατά τη διάρκεια της Παρασκευής. Η μέρα θα ξεκινήσει με αρκετές συννεφιές και δεν αποκλείεται μέχρι το μεσημέρι να ψιχαλίσει και να βρέξει τοπικά. Μετά το μεσημέρι τα ανοίγματα του καιρού θα αρχίσουν να γίνονται μεγαλύτερα και τα όποια φαινόμενα ασθενή και τοπικά θα εντοπίζεται στις ανατολικές παράκτιες περιοχές. Ο άνεμος θα είναι βορινός στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 10 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη και η κεντρική Μακεδονία το πρωί θα έχουν λίγες τοπικού χαρακτήρα συννεφιές ενώ στην ανατολική και κυρίως στην νοτιοανατολική Χαλκιδική υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές με τη μορφή μπόρας. Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί και θα έχουμε όλο και μεγαλύτερα ανοίγματα ηλιοφάνειας, ο βοριάς θα είναι αναπαίσθητος σχεδόν σε όλοκληρη την κεντρική Μακεδονία εκτός από τα ανοιχτά του θερμαϊκού που δεν αποκλείεται να φτάσει τα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 8 εώς τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος