Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας την επόμενη εβδομάδα (video)

Το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει με λίγες αραιές συννεφιές στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές, στο Ιόνιο και στο Αιγαίο όμως ο καιρός θα παραμείνει άστατος με μπόρες και τοπικές καταιγίδες.

Πρόσκαιρες συννεφιές αναμένονται στην Αττική κυρίως στα βόρεια και αρκετή ηλιοφάνεια όμως από την αρχή της μέρας, η οποία θα διατηρηθεί στο μεγαλύτερο διάστημα του Σαββάτου. Από το απόγευμα και προς το βράδυ αναμένεται συννεφιά παροδικά αυξημένη.
Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί, δεν αποκλείεται να φτάσουν τα 4 με 5 μποφόρ στα ανατολικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία θα έχουν το πρωί αρκετή συννεφιά, με πιθανότητα να ψιχαλίσει και να βρέξει στις νοτιότερες περιοχές της περιφέρειας. Προς το μεσημέρι και το απόγευμα ο καιρός θα ανοίξει, με κάποια σύννεφα να επιμένουν μόνο στα ορεινά. Προς το βράδυ οι συννεφιές θα ξαναπυκνώσουν και στην Χαλκιδική δεν αποκλείεται να βρέξει ασθενώς και τοπικά.
Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Αισθητή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όμως προς τα τέλη της ψυχρές αέριες μάζες θα εισβάλλουν στη χώρα από τα βόρεια και ο υδράργυρος θα επανέλθει σε πιο φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος