Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ηλιοφάνεια το Σαββατοκύριακο – Κρύο με χιόνια στα ορεινά από την Τρίτη

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει την 25η Μαρτίου, με κάποιες μόνο αραιές συννεφιές που θα επηρεάσουν αρχικά τα βορειοδυτικά τμήματα και στη συνέχεια θα κινηθούν ανατολικότερα.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά εξασθενημένοι, από δυτικές διευθύνσεις, στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα είναι ανεβασμένη, φτάνοντας μέχρι και τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική η 25η Μαρτίου θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια, ενώ προς το βράδυ θα επικρατήσει συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι άνεμοι νότιοι στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία αναμένονται τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, στην πορεία της ημέρας όμως θα επικρατήσει κυρίως ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά προς το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι νότιοι στα 2 με 4 μποφόρ.

Την Κυριακή θα επικρατήσει γενικά ηλιοφάνεια, με κάποιες πρόσκαιρες συννεφιές στη Βόρεια Ελλάδα. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.

Την Τρίτη αναμένονται μπόρες και τοπικές καταιγίδες από το πρωί, ενώ τα φαινόμενα θα επιδεινωθούν από το απόγευμα και μετά και θα επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος