Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ηλιοφάνεια την Παρασκευή – Νέα κακοκαιρία την Κυριακή των Βαΐων

Αρκετά καλές αναμένονται οι καιρικές συνθήκες την Παρασκευή, με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας και κάποιες τοπικές συννεφιές, με μικρή πιθανότητα και για τοπικές μπόρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις στα 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά μέχρι τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται αρκετή ηλιοφάνεια από τις πρωινές ώρες, με πρόσκαιρες συννεφιές κατά τη διάρκεια της ημέρας κυρίως στις ορεινές περιοχές του νομού. Οι άνεμοι δυτικοί στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία προβλέπεται επίσης ηλιοφάνεια από το πρωί, με κάποιες συννεφιές να κάνουν την εμφάνισή τους τις μεσημβρινές ώρες στα ορεινά τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί στα 4 με 5 μποφόρ.

Ο άστατος καιρός δείχνει να επιστρέφει την Κυριακή των Βαΐων, όπου αναμένονται από το πρωί μπόρες και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος