Τις πρωινές ώρες της Τρίτης στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα επικρατήσει συννεφιά αλλά δεν θα λείψουν και κάποια ανοίγματα ηλιοφάνειας, κυρίως στα νοτιοανατολικά.
Από το απόγευμα θα εκδηλωθούν αρκετές βροχές στα δυτικά οι οποίες προς τη νύχτα και το πρωί της Τετάρτης θα κινηθούν ανατολικότερα επηρεάζοντας τις περισσότερες περιοχές.
Οι άνεμοι θα είναι λίγο πιο νότιοι στο Ιόνιο, λίγο πιο βόρειοι στο Αιγαίο, όχι πάνω από 3 με 4 -τοπικά μέχρι και 5- μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 με 16 βαθμούς στα πεδινά, ενώ στα νοτιοανατολικά τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.
Αρκετές θα είναι οι βροχές την Τετάρτη και θα επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας τις προμεσημβρινές ώρες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά και νοτιοανατολικά.
Οι άνεμοι θα ενισχυθούν φτάνοντας τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ και θα πνέουν δυτικοί στα νότια και βόρειοι στην υπόλοιπη χώρα.
Η Αττική την Τρίτη θα έχει συννεφιά με τοπικές βροχές από το βράδυ, οι οποίες θα πυκνώσουν μέσα στη νύχτα.
Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις στα 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 11 με 17 βαθμούς Κελσίου.
Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει συννεφιά και τοπικές μπόρες προς το απόγευμα, οι οποίες θα γίνουν περισσότερες τις βραδινές ώρες αλλά θα είναι ασθενούς έως μέτριας έντασης.
Οι άνεμοι ανατολικοί στα 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 9 με 12 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος