Ο καιρός με την Πάττυ Σπηλιωτοπούλου: Καταιγίδες την Κυριακή – Άνοδος θερμοκρασίας από τη Δευτέρα

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός την Κυριακή, με συννεφιές και τοπικές βροχές ή καταιγίδες αρχικά στην Κ. Μακεδονία, την Α. Θεσσαλία, την Α. Στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια, που μέχρι το μεσημέρι θα εξασθενήσουν, ενώ το μεσημέρι – απόγευμα θα συννεφιάσει κατά τόπους στα υπόλοιπα, δυτικά κυρίως ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Οι βοριάδες θα πνέουν ισχυροί στο Αιγαίο έως 6-7 μποφόρ τοπικά και η θερμοκρασία δε θα αλλάξει σημαντικά, φτάνοντας και πάλι τους 28-30, τοπικά και 31 βαθμούς.

Στην Αττική λίγες συννεφιές με πιθανή βροχή στα βόρεια νωρίς το πρωί και στη συνέχεια καλός καιρός. Βοριάδες 4-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ και θερμοκρασία από 19 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη συννεφιές με τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδα τις πολύ πρωινές ώρες και ξανά λίγες μπόρες το μεσημέρι-απόγευμα. Αρχικά βορειοανατολικοί άνεμοι 3-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς και θερμοκρασία από 15 έως 29 βαθμούς.

Τη Δευτέρα στα ανατολικά και το Α. Αιγαίο θα έχουμε συννεφιές με λίγες τοπικές βροχές και το μεσημέρι – απόγευμα λίγη αστάθεια μπόρες ή στα ορεινά καταιγίδες στα κεντρικά και νότια κυρίως ηπειρωτικά. Οι άνεμοι, δυτικοί και βόρειοι θα φτάνουν τα 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά τα 6 μποφόρ και θα ανέβει λίγο η θερμοκρασία, έως 30-32 βαθμούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος