Ο καιρός με την Π. Σπηλιωτοπούλου: Ηλιοφάνεια με αραιές συννεφιές και τοπικές βροχές την Δευτέρα (video)

Το φθινόπωρο δεν λέει ακόμα να μας δείξει τα δόντια του, αφού με ήπιο καιρό θα κυλήσει και η εβδομάδα που ξεκινά, χωρίς βέβαια να λείψουν συννεφιές και βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια.
Οι βοριάδες θα φτάνουν μόνο στο Αιγαίο τοπικά τα 6 μποφόρ, ενώ θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Τη Δευτέρα θα έχουμε αραιές συννεφιές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, όπου σταδιακά θα πυκνώσουν. Από αργά το βράδυ θα σημειωθούν και λίγες βροχές στα βορειοδυτικά, όπου θα σχηματιστούν και κάποιες τοπικές ομίχλες.
Ασθενείς και σταδιακά νοτιάδες άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο τοπικά έως 5 μποφόρ, στο Αιγαίο βοριάδες 3 με 5 και τοπικά 6. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά, θα φτάσει και πάλι τους 23 με 25 βαθμούς στα βόρεια και στο Αιγαίο, τους 25 με 27 βαθμούς τοπικά στην υπόλοιπη χώρα.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με βοριάδες 3 έως 5 μποφόρ, και 6 μποφόρ πρόσκαιρα στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 15 έως τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Καλός θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με μεταβλητούς ανέμους 2 έως 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 10 έως 25 βαθμούς.

Την Τρίτη στα δυτικά και σταδιακά στα βόρεια θα έχουμε συννεφιές με τοπικές βροχές, ενώ στα δυτικά θα σημειωθούν και λίγες καταιγίδες. Κάπως καλύτερος θα είναι ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα. Νοτιάδες στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ, βοριάδες τοπικά έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει λίγο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος