Ο καιρός με την Ν. Ζιακοπούλου: Βελτιωμένος ο καιρός την Πέμπτη σε όλη τη χώρα (video)

Εξασθενούν οι βροχές στο νότιο Αιγαίο και αύριο ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Την Πέμπτη περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια, με ασθενείς βροχές τοπικά στη δυτική Ελλάδα, σε Αιγαίο, Εύβοια και Κρήτη και λίγα χιόνια εκεί στα ορεινά. Οι άνεμοι βοριάδες 5 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα βόρεια τους 11 βαθμούς, έως 13 με 14 στην υπόλοιπη χώρα με ισχυρό παγετό τοπικά τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Στην Αττική περιμένουμε γενικά ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι έως 5 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 3 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 0 έως 10 βαθμούς.

Την Παρασκευή περιμένουμε περισσότερη συννεφιά στη χώρα, δεν θα λείψουν και οι βροχές, κυρίως στη δυτική, τη βόρεια Ελλάδα, σε Αιγαίο και Κρήτη με παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοι-νοτιοδυτικοι 5 με 6 μποφόρ μόνο στα νότια. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο και ο παγετός θα υποχωρήσει αισθητά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος