Ο καιρός με την Ν. Ζιακοπούλου: Τοπικές βροχές και ψύχρα στα ανατολικά – Επιστρέφει η Άνοιξη την Πέμπτη

Οι βοριάδες φέρνουν ψύχρα τοπικά. Την Πέμπτη ωστόσο επανέρχεται η Άνοιξη παντού, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου. Λίγες θα είναι οι βροχές Παρασκευή και Σάββατο. Με καλοκαιρία θα περάσει η Κυριακή. Υπάρχουν ενδείξεις αρκετών βροχών στη βορειοδυτική Ελλάδα την 25η Μαρτίου.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη παροδικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά περιμένουμε κυρίως σε Χαλκιδική, μαγνήσια, ανατολική Στερεά, Εύβοια, τοπικά στο Αιγαίο και την Κρήτη, με αρκετό ήλιο στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι βόρειοι έως 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει  στα δυτικά και τα Δωδεκάνησα τους 18 βαθμούς, έως 15 στα υπόλοιπα.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες ασθενείς βροχές κυρίως το πρωί στα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 15 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 4 έως 16 βαθμούς.

Την Πέμπτη περιμένουμε ηλιοφάνεια, με λίγες βροχές μόνο στην Θράκη. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις έως 8 μποφόρ στα Δωδεκάνησα, η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο.

Νικολέτα Ζιακοπούλου, Φυσικός-Μετεωρολόγος (ΜSc.)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος