Ο Dior στο Καλλιμάρμαρο με ρούχα από Έλληνες τεχνίτες (video)

Υπερθέαμα που ταξίδεψε από το εμβληματικό Καλλιμάρμαρο, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, η παρουσίαση της νέας συλλογής του γαλλικού οίκου Dior. Μια γιορτή μόδας, πολιτισμού και ιστορίας που τα είχε όλα: Λάμψη, αισθητική και άρωμα Ελλάδας. Το άναμμα των πυρσών σήμανε και την εκκίνηση της βραδιάς.

Η Συμφωνική του Δήμου Αθηναίων και η ελληνοαμερικανίδα Ιωάννα Γκίκα ήταν ο πρόλογος ενώ ακολούθησαν 85 μοντέλα διεθνούς φήμης, με πρώτη την Ελληνίδα Ροζάνα Γεωργίου που περπάτησε στις καμπυλωτές διαδρομές του Παναθηναϊκού Σταδίου, παρουσιάζοντας τη νέα συλλογή του γαλλικού οίκου Dior «Cruise 2022» που σχεδίασε η Μαρία Γκράτσια Κιούρι.

Με το λευκό να κυριαρχεί αλλά και το γαλάζιο του Αιγαίου να έχει την τιμητική του, παρουσιάστηκαν εντυπωσιακές δημιουργίες υψηλής ραπτικής, εκ των οποίων κάποιες ξεχώρισαν με τις μορφές από την ελληνική μυθολογία, που έραψαν Έλληνες τεχνίτες.

Το φαντασμαγορικό θέαμα απόλαυσαν 400 προσκεκλημένοι, ανάμεσά τους η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η ηθοποιός Κατρίν Ντενέβ, ο Πιερ και η Σάρλοτ Κασιράγκι του Μονακό, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη, η Γιάννα Αγγελοπούλου, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Μαρία Σάκκαρη και ο Λάκης Γαβαλάς.

Ρεπορτάζ: Σόνια Φίλη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος