«Nτέρμπι αιωνίων» – ΠΑΟ: Στα δικαστήρια θα κριθεί η τύχη του αγώνα – Τι λέει ο γιατρός – Σήμερα τα αποτελέσματα για τον Χουάνκαρ

H oριστική διακοπή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μετά την πτώση του Ισπανού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ, Χουάνκαρ στο 48ο λεπτό του ντέρμπι μετά το γκολ της ισοφάρισης του Μαντί Καμαρά σε 1 – 1, και τα όσα ακολούθησαν έχει πληγώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυόμιση ώρες χρειάστηκε ο διαιτητής για να κλείσει το φύλλο αγώνα με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού που τραυματίστηκε από ρίψη κροτίδας να περνάει τη νύχτα σε ιδιωτικό νοσοκομείο και τον Ολυμπιακό να καταγγέλει ότι η ομάδα του έφυγε από το γήπεδο χωρίς εντολή. Όσο για τον ΠΑΟ, μέσω ανάρτησής του στα social media, προανήγγειλε ότι η τύχη του αγώνα θα κριθεί στα δικαστήρια.

Η πτώση κροτίδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο κοντά στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 33χρονου αριστερού μπακ με τον αγώνα που εκείνη την στιγμή βρίσκονταν στο 1 – 1 να διακόπτεται προσωρινα και τους ποδοσφαιριτές των πρασίνων» να αποχωρούν για τα αποδυτήρια όπου και παρέμειναν. Παρά τη σειρά διαβουλεύσεων ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων και τους διαιτητές δεν υπήρξε συμφωνία και έτσι ο αγώνας στο γήπεδο Γιώργος Καραϊσκάκης διακόπηκε οριστικά με τον Ολυμπιακό μέσω του αντιπροέδρου του Κώστα Καραπαπά, να καταγγέλλει ότι ο «αγώνας διεκόπη χωρίς να υπάρχει προφανής τραυματισμός».

Τι ανέφερε ο γιατρός του αγώνα που εξέτασε τον Χουάνκαρ

«Χάλασε η εικόνα ενός ντέρμπι που ήταν πολύ ωραίο με πλούσιες φάσεις. Ο γιατρός, λέει, ο Ολυμπιακός ότι η κλινική εικόνα του ποδοσφαιριστή ήταν κανονική, αλλά δεν μπορούσε να βγάλει περισσότερα συμπεράσματα γιατί δεν είχε μηχανήματα για να τον εξετάσει. Έτσι μιάμιση ώρα μετά έφυγε η αποστολή από το γήπεδο» ανέφερε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Αρχικά ο Ιταλός διαιτητής έκανε γνωστό πως δεν υπέπεσε στην αντίληψή του κάτι, ρίχνοντας όλο το βάρος της απόφασης στον Παναθηναϊκό που δεν δέχθηκε να επιστρέψει. Θέση στη διαμάχη των δύο ομάδων πήρε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ο γιατρίς του αγώνα, Χρήστος Γώγος αναφέροντας ότι δεν άλλαξε γνώμη για τον Χουάνκαρ τονίζοντας πως το μόνο που έκανε είναι να ενημερώσει για τη βελτίωση της κατάστασής του, όσο περνούσε η ώρα.

Όσον για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που πέρασε τη νύχτα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο τα οριστικά αποτελέσματα για την υγεία του αναμένονται με αγωνία σήμερα.

«Nτέρμπι αιωνίων» – ΠΑΟ: Στα δικαστήρια θα κριθεί η τύχη του αγώνα – Τι λέει ο γιατρός – Σήμερα τα αποτελέσματα για τον Χουάνκαρ

«Αυτά είναι παραμύθια που έχουμε καιρό να δούμε»

«Αυτό που έγραψε ο γιατρός του αγώνα είναι πως κατά τη γνώμη του μετά από εξέτασή του μία ώρα μετά από το συμβάν, η κλινική εικόνα του παίκτη ήταν ικανοποιητική. Από εκεί και πέρα δεν ήταν ο ίδιος έτοιμος, επειδή δεν έχει στο γήπεδο εργαστήριο για να κάνει περαιτέρω εξετάσεις, να πει αν ο παίκτης ήταν φιτ ή όχι. Σύμφωνα με τον κανονισμό θα έπρεπε να τον εξετάσουν ξανά, ο γιατρός δεν μπορεί να το πει με ακρίβεια, δεν έχουμε μηχανήματα στα γήπεδά μας.

Ακούστηκε ένας κρότος και υπήρχαν παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που έκαναν προθέρμάνση, μόνο ένας ποδοσφαιριστής φάνηκε πως έχει ευαισθησία στα αυτιά του χωρίς να τον έχει ακουμπήσει κροτίδα. Από τον κρότο είπε πως ζαλίζεται και δεν μπορεί να σηκωθεί. Φεύγοντας τον είδαμε να φοράει και κολάρο, αυτά είναι παραμύθια που έχουμε καιρό να δούμε» ανέφερε σε δηλώσεις του λίγη ώρα αργότερα ο ισχυρός άνδρας της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, τονίζοντας πως αυτό που έγινε πήγε πίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: Ertsports.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος