Νέο οπαδικό επεισοδιο: Φίλος του Πανιωνίου καταγγέλλει ξυλοδαρμό από ομάδα 10 ατόμων

Σοβαρό επεισόδιο στη Νέα Σμύρνη, με θύμα έναν 41χρονο φίλο του Πανιωνίου, ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση από ομάδων τουλάχιστον 10 ατόμων, με τα κίνητρα να είναι οπαδικά. Το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκε σοβαρά από τον ξυλοδαρμό, ενώ ήδη το συμβάν ερευνάται από την υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας.

Όλα φαίνεται ότι συνέβησαν περίπου στη μία και μισή το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Ο 41χρονος κινούνταν με το δίκυκλό του και κάποια στιγμή σταμάτησε. Συνομίλησε με δύο άλλους φίλους του Πανιωνίου, οι οποίοι εκείνη τη στιγμή έφτιαχναν γκράφιτι για την ομάδα τους, όταν οι δύο φίλοι του έφυγαν.

Τότε μια ομάδα περίπου 10 ατόμων φέρεται να του επιτέθηκε, να τον χτύπησε με τα χέρια αλλά και με λοστούς και να τον άφησε αιμόφυρτο στο έδαφος.

Ο 41χρονος πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης, ενημέρωσε τις αρχές και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ άλλων έχει υποστεί και ρήξη σπλήνας.

Η αστυνομία προχώρησε σε έρευνες, δεν έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής τους δράστες, ενώ η υπόθεση αντιμετώπιση της βίας στους αθλητικούς χώρους που ανέλαβε την προανάκριση έχει διατάξει ιατροδικαστική εξέταση, ενώ παράλληλα αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί και κάποιο στοιχείο που θα οδηγούσε στους δράστες.

Ρεπορτάζ Κώστας Παπαδόπουλος

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος