Νέες καταγγελίες για τον 39χρονο αστυνομικό – Άλλες 4 κοπέλες τον κατηγορούν πως τις εξανάγκαζε να εκδίδονται

Δύο μήνες μετά τη σύλληψη του αστυνομικού που κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε 19χρονη στην Ηλιούπολη – όπως αποκαλύπτει η ΕΡΤ – τον κατηγορούν άλλες τέσσερις γυναίκες. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ανάκριση, ενώ εξετάζεται η πιθανότητα να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα.

Τουλάχιστον τέσσερις κοπέλες έχουν εμφανιστεί στην ανακρίτρια. Τις δύο από αυτές, όπως αποκαλύπτει η ΕΡΤ, φέρεται πως είχε προσεγγίσει ο κατηγορούμενος μέσω διαδικτύου. Με επανειλημμένα μηνύματα, προσπαθούσε να τις πείσει να εκδίδονται. Εκείνες δεν δέχτηκαν κι έτσι ποτέ δεν συναντήθηκαν μαζί του.

Αντίθετα όμως, μία ακόμη κοπέλα, καταθέτοντας στην ανακρίτρια, περιέγραψε τις ίδιες σκηνές κόλασης που έζησε κι η 19χρονη. Η 27χρονη υποστηρίζει ότι κρατήθηκε με τη βία από τον αστυνομικό που  την απειλούσε.

Όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρει στην κατάθεσή της, όταν ζήτησε από τον κατηγορούμενο να της δανείσει ένα χρηματικό ποσό. Έτσι, άρχισε να την πιέζει να συμμετέχει σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου και αργότερα να βρει κι άλλες κοπέλες να πάρουν μέρος σε αυτές.

Η 27χρονη υποστηρίζει οτι στις προσπάθειές της να ξεφύγει, εκείνος την ξυλοκοπούσε.

Η έρευνα πάντως της ανακρίτριας συνεχίζεται και για άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως εμπλέκονται, με τον αστυνομικό να παραμένει προφυλακισμένος.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης – Ντίνα Τσουκαλά

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος