Νέα περιστατικά βίας με ανήλικους σε Άνω Λιόσια και Ηλιούπολη εξιχνιάστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ.

Array

Δύο ακόμα σοβαρά βίαια περιστατικά με πρωταγωνιστές ανήλικους, εξιχνιάστηκαν από την Αστυνομία στα Άνω Λιόσια και στην Ηλιούπολη.

Ειδικότερα στα Άνω Λιόσια, το βράδυ της Παρασκευής 8-7-2022, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ένας 15χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απλή σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, λίγο πριν τη σύλληψη του ανήλικου, στην πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια, ομάδα 10-15 νεαρών επιτέθηκε σε δύο ανήλικους 14 και 16 ετών και τους οποίους χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι και στο σώμα. Μετά από αναζητήσεις, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν τον κατηγορούμενο ανήλικο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Φυλής, όπου αναγνωρίσθηκε ως ένας εκ των δραστών της επίθεσης και συνελήφθη. Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία από το Τ.Α. Φυλής.

Την ίδια μέρα πρωινές ώρες, συνελήφθη στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, ένας 16χρονος αλλοδαπός, όταν σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε πάνω του ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 16 εκατοστών.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, στο οποίο οδηγήθηκε, προέκυψε ότι ο ανήλικος από κοινού με άγνωστο συνεργό του, το βράδυ της Κυριακής 3-7-2022, πλησίον σχολικού συγκροτήματος στην Ηλιούπολη, προσέγγισαν 5 ανήλικους και με την απειλή μαχαιριού τούς αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος