Νέα Φιλαδέλφεια: Ταυτοποιήθηκε DNA Έλληνα οπαδού σε μαχαίρι με το αίμα του θύματος

Δείγμα DNA που υπήρχε σε ένα από τα μαχαίρια που βρέθηκαν στο σημείο που έγιναν οι συμπλοκές κατά την επέλαση των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανήκει σε οπαδό μεγάλης ομάδας που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες για οπαδικά επεισόδια. Στο ίδιο μαχαίρι εντοπίστηκε και DNA του Μιχάλη Κατσουρή ο οποίος έπεσε νεκρός τη μοιραία βραδιά τον περασμένο Αύγουστο.

Συγκεκριμένα, στα νέα δεδομένα που έχει στα χέρια της ανακρίτρια που έρευνα την υπόθεση της δολοφονίας του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, περιλαμβάνονται τα εξής:

Πάνω σε ένα από τα δύο μαχαίρια που υπήρχαν κηλίδες αίματος  του θύματος εντοπίστηκε και DNA ενός   35χρονου οπαδού της ΑΕΚ  ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στη Κυψέλη, καθώς εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση ενός έτους  για επεισόδια στο Πανθεσσαλικό στάδιο το 2017.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, το μαχαίρι αυτό συνάδει με το τραύμα που έφερε το θύμα, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί ποιος ήταν τελικά  αυτός που τραυμάτισε θανάσιμα τον 29 οπαδό.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως δεν υπάρχει άλλο ορφανό DNA στο μαχαίρι που εντοπίστηκε το γενετικό υλικό του θύματος και του 35χρονου, που κρατείται στις φυλακές Ναυπλίου για τα επεισόδια στο Βόλο.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα αποτελέσματα της έρευνας για δακτυλικά αποτυπώματα στο μαχαίρι, που αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες.

Η ανακρίτρια, όπως σημειώνουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., θα αποφασίσει για την πορεία της υπόθεσης, ενώ θεωρείται βέβαιο θα κληθεί για να δώσεις εξηγήσεις ο 35χρονος οπαδός και στενός φίλος του Μιχάλη Κατσουρή.

Ρεπορτάζ ΕΡΤ: Γιώργος Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος