Νέα Φιλαδέλφεια – Έλεγχοι ΕΛΑΣ: Τρεις συλλήψεις γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ

Δώδεκα μέρες μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, η ΑΕΚ με τους φιλάθλους της στις εξέδρες της ΟΠΑΠ Arena συνάντησε τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Επιστρατεύτηκαν χιλιάδες αστυνομικοί, drones, ελικόπτερα, ενώ γίνονται εξονυχιστικοί έλεγχοι στους θεατές του αγώνα, που παρακολούθησε όλη η οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή.

Γύρω από γήπεδο έγιναν τρεις συλλήψεις. Συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας 17χρονος για κατοχή αιχμηρού αντικειμένου στη συμβολή των οδών Καππαδοκίας και Αττάλειας. Επίσης, συνελήφθη νεαρός με καπνογόνο και ένας με ναρκωτικά, ενώ έγιναν και δύο προσαγωγες. Η μία εξ αυτών έγινε στην οδό Ιωνίας όπου προσήχθη ένας νεαρός που κρίθηκε ύποπτος, δεν προέκυψε όμως τίποτα σε βάρος του και αφέθηκε ελεύθερος.

Η Νέα Φιλαδέλεφεια από το μεσημέρι θυμίζει “αστακό” με χιλιάδες αστυνομικούς να περιπολούν περιμετρικά του γηπέδου, είτε πεζοί, είτε με οχήματα της ΕΛ. ΑΣ. και να ελέγχουν την είσοδο των χιλιάδων οπαδών, η οποίοι αναμένεται να προσεγγίσουν την ΟΠΑΠ Arena.

Πάνω από χίλιοι αστυνομικοί βρίσκονται εντός και εκτός γηπέδου, στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, για την ασφάλεια των φιλάθλων και των ομάδων, ενώ αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα είναι ανάμεσα στους επιβάτες στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η πρόσβαση στο γήπεδο της ΑΕΚ από τις οδούς Χρυσοστόμου Σμύρνης και Καππαδοκίας έχει αποκλειστεί με προστατευτικά κιγκλιδώματα, τα οποία λειτουργούν ως σταθμοί ελέγχου, για όσους προσεγγίζουν την ΟΠΑΠ Arena.

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Παναγιωτίδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος