Σε νέα ενημέρωση προχώρησε η Πυροσβεστική για την φωτιά στην Πεντέλη. Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής κ. Αρτοποιός οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενισχύονται συνεχώς.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις συνδράμουν στις προσπάθειες κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στην Πεντέλη με δύο ομάδες «Δευκαλίωνα» και με δύο τροχοφόρους φορτωτές.
Ο κ. Αρτοποιός τόνισε ότι καμία κλήση για τραυματισμούς και αναπνευστικά προβλήματα λόγω της φωτιάς δεν έχει δεχτεί η Πυροσβεστική και ανέφερε ότι τα νοσοκομεία είναι σε μέγιστη ετοιμότητα. Σε ετοιμότητα και τα εναέρια μέσα θα επιχειρήσουν με το πρώτο φως της ημέρας.
Στην κατάσβεση και δυνάμεις της Περιφέρειας Αττικής με 32 υδροφόρες, 6 χωματουργικά μηχανήματα και 5 λεωφορεία για την εκκένωση του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και πολλούς εθελοντές, συνδράμει η Περιφέρεια Αττικής την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο έργο κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Ντράφι και την Πεντέλη.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος