Νέα Δημοκρατία: Τον κατάλογο των εκλογικών κέντρων για την ανάδειξη αρχηγού δημοσίευσε η Εφορευτική Επιτροπή

Τον κατάλογο με τα εκλογικά κέντρα και τμήματα Ελλάδας και Εξωτερικού, για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρου, που θα γινουν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου δημοσίευσε η Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα, σχεδόν 20 μέρες πριν απο τις εσωκομματικες εκλογές, οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος, συνεχίζουν τις περιοδείες τους.

Από την Καστοριά, ο πρόεδρος της ΝΔ Ε. Μεϊμαράκης επέρριψε ευθύνες στον υπουργό Δημόσιας Τάξης για την αδυναμία σύλληψης των δραστών του ξυλοδαρμού του Γ. Κουμουτσάκου. “Είμαστε κατά της βίας από οπουδήποτε και αν προέρχεται. Την καταδικάζουμε. Και αυτό έχει σημασία στο Δημοκρατικό Πολίτευμα…Η Νέα Δημοκρατία χαλυβδώνεται από αυτές τις συμπεριφορές. Θα γίνει ακόμα πιο δυνατή και κυρίαρχη. Και να ξέρετε ότι θα διασφαλίσει την ελεύθερη έκφραση και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών παντού”, τόνισε ο Ε. Μεϊμαράκης.

Την ευλογία του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου ζήτησε και έλαβε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα το πρωί, ανήμερα των γενεθλίων του, την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Ο Άδωνις Γεωργιάδης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο και τον ρόλο της Εκκλησίας, «αυτές τις κρίσιμες ώρες για να μείνει η πατρίδα μας ενωμένη», και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος «για τους αγώνες που δίνει προσωπικά ο ίδιος να κρατήσει τον λαό μας όρθιο».

Με την περιοδεία του στο νομό Λασιθίου ξεκίνησε σήμερα την τριήμερη επίσκεψη του στην Κρήτη ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τη Νεάπολη, τον Άγιο Νικόλαο και την περιοχή Τζερμιάδων όπου είχε επαφές και συναντήσεις με τοπικούς φορείς καθώς και κομματικά στελέχη. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του καταδίκασε για μια ακόμη φορά την επίθεση ενάντια στο βουλευτή Γιώργο Κουμουτσάκο.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι δεν κινδυνεύει η ενότητα της ΝΔ λέγοντας ότι το κόμμα θα βγει κερδισμένο από τις εσωκομματικές εκλογές, γιατί, όπως είπε, αυτές «είναι μια γιορτή Δημοκρατίας». Εξάλλου, ο υποψήφιος πρόεδρος διευκρίνισε ότι όσο περισσότεροι ψηφίσουν, τόσο πιο ισχυρή θα είναι η νομιμοποίηση του νέου αρχηγού της ΝΔ. Έκανε δε έκκληση σε όλους τους φίλους του κόμματος να πάνε να ψηφίσουν.

Την εκτίμησή της ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει εξωκοινοβουλευτικός αρχηγός κόμματος, εκφράζει μιλώντας στο “Πρακτορείο 104,9 FM”, η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, η οποία αναφέρει ότι στηρίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη από σεβασμό για τις προσπάθειες που κατέβαλε να διατηρήσει τα εκλογικά ποσοστά και την ενότητα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος