ΝΔ: Ο Α. Τσίπρας σπρώχνει τη χώρα σε αδιέξοδο

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ΝΔ, η οποία κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως σπρώχνει τη χώρα στη ρήξη και την καταστροφή.

Σε δήλωσή του, μετά το τέλος της συνεδρίασης του Άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ, υπό τον Αντώνη Σαμαρά, ο εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Καραγκούνης κάνει λόγο για κοροϊδία του ελληνικού λαού από την κυβέρνηση. «Μέχρι τώρα μας έλεγαν ότι καθαρογράφεται η συμφωνία. Δεν ξεκινά τώρα η πραγματική διαπραγμάτευση, τώρα κορυφώνεται η κοροϊδία του ελληνικού λαού. Δεν ξεκινά σήμερα η μάχη του κ. Τσίπρα για να μείνουμε στην Ευρώπη, σήμερα τελειώνει η ψευδαίσθηση ότι ο κ. Τσίπρας αγωνίζεται για τη παραμονή μας στο ευρώ και στην Ευρώπη» τονίζει χαρακτηριστικά, κατηγορώντας ανοιχτά τον πρωθυπουργό πως «σπρώχνει τη χώρα σε αδιέξοδο, ανεβάζει τον λογαριασμό στα ύψη και οδηγεί σε ρήξη και καταστροφή».

Στη ΝΔ διερωτώνται, επίσης, «μήπως τελικά αυτή ήταν η κρυφή τους ατζέντα» και τονίζουν πως η χώρα χρειάζεται νέα πολιτική. «Τέρμα τα ψέματα, επαναφέρουμε τη πρόταση μας για εθνική συνεννόηση» τόνισε ο κ. Καραγκούνης, ο οποίος και προανήγγειλε πρωτοβουλίες της ΝΔ σε επίπεδο θεσμικών, κοινωνικών και πατριωτικών δυνάμεων.

Νωρίτερα η βουλευτής του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΝΔ Α. Σαμαρά για την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Α. Σαμαράς είπε στη Ντόρα Μπακογιάννη: “Έπρεπε να με είχατε ενημερώσει πριν τη συνάντηση κι όχι μετά”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος