ΝΔ: Με ορίζοντα την άνοιξη του 2016 η εκλογή νέου προέδρου (vid)

Στην εκλογή του νέου Προέδρου του κόμματος με χρονικό ορίζοντα μέχρι την άνοιξη του 2016 κατέληξε ομόφωνα η Εκτελεστική Γραμματεία και το Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ.

Μάλιστα αποφασίστηκε να τηρηθεί η καταστατική διαδικασία που προβλέπει εκλογή από την κοινωνία, όπως είχε γίνει και τον Νοέμβριο του 2009. Σύμφωνα με το καταστατικό δικαίωμα ψήφου θα έχουν όσοι εγγραφούν μέλη του κόμματος ακόμα και λίγο πριν από τη σχετική διαδικασία. Αύριο θα συνεδριάσει η Πολιτική Επιτροπή του κόμματος για να επικυρώσει την σχετική απόφαση.

Πηγές της ΝΔ επεσήμαιναν πως «ιστορικά η ΝΔ υπηρετεί με αφοσίωση το εθνικό συμφέρον. Αυτή την ώρα το βασικό είναι να διασφαλιστεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Πρόκειται για εθνικό στόχο που διασφαλίζει η παράταξή μας για την πατρίδα και όλο τον ελληνικό λαό. Στο πλαίσιο αυτό ομόφωνα το άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο και η Εκτελεστική Γραμματεία εξέφρασαν την πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και αποφάσισαν να εισηγηθούν την πραγματοποίηση εκλογής νέου προέδρου της ΝΔ μέχρι την άνοιξη του 2016 σύμφωνα με το καταστατικό συνεκτιμώντας την πολιτική, κοινωνική και οικονομική κατάσταση της χώρας. Τέλος αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν οι υπόλοιπες προσυνεδριακές συνδιασκέψεις και η τελική εθνική συνδιάσκεψη στο προσεχές διάστημα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος