Ναυάγιο με δύο νεκρούς βορειοανατολικά της Κω – Διασώθηκαν τρία άτομα

Δύο νεαροί Τούρκοι 40 ετών -μια γυναίκα και ένας άνδρας- έχασαν τη ζωή τους χθες βράδυ όταν το ταχύπλοο σκάφος στο οποίο επέβαιναν μαζί με άλλους τρεις επίσης τουρκικής υπηκοότητας άνδρες, ανετράπη λόγω θαλασσοταραχής και κυρίως κακών χειρισμών του διακινητή, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά από το Ψαλίδι της της Κω.

Τρεις άνδρες διασώθηκαν, ενώ τα δυο πτώματα που ανήκουν σε νεαρό ζευγάρι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Κω προκειμένου να γίνει νεκροψία-νεκροτομή.

Το πλωτό του λιμενικού της Κω εντόπισε το ταχύπλοο στη περιπολία του στις 11 το βράδυ της Πέμπτης κοντά στις ακτές του νησιού έκανε σήμα να σταματήσει όμως ο χειριστής έκανε ελιγμούς προκειμένου να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και οι πέντε επιβαίνοντες να πέσουν στη θάλασσα και να καταπλακωθούν από το τρίμετρο φουσκωτό.

Εκείνη την ώρα στη περιοχή έπνεαν άνεμοι εντάσεως 5 μποφόρ. Οι διασωθέντες οδηγήθηκαν στην Β Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου προκειμένου να ακολουθήσουν όλες τις νόμιμες διαδικασίες, ενώ το ταχύπλοο οδηγήθηκε στο λιμάνι της Κω.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος