Ν. Βούτσης: Ως τις γιορτές ψηφίζονται τα προαπαιτούμενα – Τον Ιανουάριο το Ασφαλιστικό

Μέχρι τις γιορτές αναμένεται να ψηφιστεί από την Βουλή το τέταρτο «πακέτο» 13 προαπαιτούμενων μέτρων, όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Οπως ανέφερε, το νέο πακέτο δεν θα περιλαμβάνει «δύσκολες» ρυθμίσεις. Ο κ. Βούτσης, ενημέρωσε επίσης ότι το Ασφαλιστικό θα ψηφιστεί τον Ιανουάριο.

Κατά την ενημέρωσή του, προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρόεδρος της Βουλής, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι έως τις 20 Δεκεμβρίου, θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαβουλεύσεις μεταξύ των κομμάτων και θα έχει βρεθεί κοινός τόπος για τον ορισμό των νέων μελών του ΕΣΡ και του ΑΣΕΠ, έτσι ώστε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής έως το τέλος του χρόνου, με πλειοψηφία 4/5 να έχει εγκρίνει την τοποθέτησή τους.

Ωστόσο, κύκλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολίαζαν ότι έως ότου η ΝΔ ολοκληρώσει τις διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου δεν μπορεί να δεσμευτεί για τίποτα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος