Ν. Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση ευθύνεται για το αντιεμβολιαστικό κίνημα – Άμεσα να προσληφθούν 800 γιατροί που είναι σε αναμονή

«Η κυβέρνηση έχει φέρει την κατάσταση σε αδιέξοδο και η πολιτική της είναι πλέον ανοιχτά επικίνδυνη», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, αναφορικά με την πανδημία, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5».

Ο κ. Ηλιόπουλος είπε ότι «αυτήν τη στιγμή η Ελλάδα είναι δύο φορές πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ σε απώλειες ανά εκατομμύριο κατοίκους», σχολιάζοντας πως «η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει συνθηκολογήσει με αυτήν την πραγματικότητα». Ειδικότερα, την κατηγόρησε ότι «δεν έχει κανένα σχέδιο για το “εδώ και τώρα”», σημειώνοντας ότι «ακόμα και αν αύριο το πρωί όλοι εμβολιάζονταν, είναι φανερό ότι τις επόμενες 40 με 50 μέρες θα συνεχίσουμε να έχουμε καθημερινά δεκάδες νεκρούς».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι πρέπει άμεσα να προσληφθούν στο δημόσιο σύστημα υγείας «οι 800 γιατροί που περιμένουν στις λίστες του ΕΣΥ, 800 γιατροί κρίσιμων ειδικοτήτων που έχουν κάνει τα χαρτιά τους και θα μπορούσαν σε λίγες μέρες να είναι στο σύστημα». Ως προς τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν άμεσα, ο κ. Ηλιόπουλος υπογράμμισε και την επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος