To 2025 η Ελλάδα θα είναι πιο δυνατή. Με αυτοπεποίθηση και εθνική ομοψυχία, δημιουργούμε τις πιο ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις στην ιστορία της πατρίδας μας. Αυτό τόνισε με ανάρτησή στο “Χ” ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας.
«Πολλές ευχές για δημιουργικό 2025 σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες και ειδικά στους πολίτες της Β3 Εκλογικής Περιφέρειας του Νότιου Τομέα της Αθήνας. Ευτυχισμένη Νέα Χρονιά, με υγεία και προκοπή!» πρόσθεσε ο κ. Δένδιας.
To 2025 η Ελλάδα θα είναι πιο δυνατή. Με αυτοπεποίθηση και εθνική ομοψυχία, δημιουργούμε τις πιο ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις στην ιστορία της Πατρίδας μας.
— Nikos Dendias (@NikosDendias) January 1, 2025
Πολλές ευχές για δημιουργικό 2025 σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες και ειδικά στους πολίτες της Β3 Εκλογικής… pic.twitter.com/W23oWoBsRU
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος