Ν. Ανδρουλάκης: Δεν θα συγκυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ – Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τον προοδευτικό χώρο

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ, κατά τη διάρκεια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3.

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι δεν πρόκειται να συνδράμει σε αυτήν την προοπτική τονίζοντας πως τα ενδεχόμενα είναι τρία: Είτε αυτοδύναμες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ, είτε κυβέρνηση με κορμό το ΠΑΣΟΚ και κόμματα της Κεντροαριστεράς ή της ΝΔ με τα μικρότερα κόμματα της Δεξιάς.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μίλησε και για το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας υπογραμμίζοντας ότι δεν θα τοποθετηθεί παρά μόνο όταν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκαθαρίσει και διατυπώσει την πρότασή του. Σημείωσε πως θέση του κόμματός του είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να προέρχεται από τον προοδευτικό χώρο και με αυτό το δεδομένο σχολίασε και απέρριψε την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να υπάρξει κοινή υποψηφιότητα των προοδευτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης λέγοντας ότι έτσι διευκολύνονται η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος