N. Αναστασιάδης: Οφείλουμε ευγνώμονες ευχαριστίες για την παρακαταθήκη που άφησαν οι Έλληνες αγωνιστές του ’21

«Θέλω να ελπίζω πως η προσπάθεια που καταβάλλουμε θα βρει όλους συμπαραταγμένους στην ίδια προσπάθεια, με την ελπίδα το συντομότερο να επιτύχουμε μια δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική λύση στο μεγάλο θέμα που ταλανίζει την Κύπρο», δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, μετά τη σημερινή δοξολογία για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Λευκωσία.

Ανέφερε ακόμη: «Οφείλουμε ευγνώμονες ευχαριστίες για την παρακαταθήκη που άφησαν οι Έλληνες αγωνιστές με την επανάσταση του ’21».

Αναφερόμενος στο νόημα της ημέρας, ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι αυτό που υπαγορεύει η Ιστορία είναι να διδαχθούμε μέσα από τις επιτυχίες που ήταν αποτέλεσμα της ενότητας, αλλά και ταυτόχρονα να μάθουμε μέσα από τις αποτυχίες, όταν αυτό ήταν το αποτέλεσμα της διχόνοιας.

Ο κ. Αναστασιάδης παρέστη το πρωί στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στη Λευκωσία.

Παρέστησαν επίσης εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης, ο πρεσβευτής της Ελλάδας, Ηλίας Φωτόπουλος, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Κύπρου και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Σύμπραξης, Φώφη Γεννηματά, η οποία επισκέπτεται την Κύπρο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος