«Μπαμπά σε περιμένουμε» – Συγκινεί η ζωγραφία ενός μικρού παιδιού προς τον άρρωστο από κορονοϊό πατέρα του

Mια εικόνα λένε είναι χίλιες λέξεις. Μια παιδική ζωγραφιά για τους γονείς, ενίοτε, είναι τα πάντα. Η ζωγραφιά του Μάνου, ενός μικρού αγοριού προς τον πατέρα του, ο οποίος νοσηλεύεται με πνευμονία στην κλινική Covid-19 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, προκαλεί συγκίνηση.

Θέλοντας να δώσει κίνητρο στον 48χρονο πατέρα του για να αποθεραπευτεί και να πάρει το συντομότερο δυνατό το πολυπόθητο εξιτήριο, ο μικρός αποτύπωσε όλα τα συναισθήματά του σε μια ξεχωριστή ζωγραφιά.

«Μπαμπά σε αγαπούμε και σε περιμένουμε», γράφει με χαρούμενα χρώματα σε μια κόλλα χαρτί όπου περικλείει όλο τον κόσμο του: «Μπαμπάς, μαμά, Μάνος, Σταματίνα = οικογένεια».

Με την υπόλοιπη οικογένεια να νοσεί στο σπίτι, επίσης από κορονοϊό, και τον πατέρα να νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα στο νοσοκομείο, η ζωγραφιά αυτή αποκτά μεγαλύτερη συναισθηματική αξία.

Όσο για τον περήφανο, αλλά αρκετά καταβεβλημένο πατέρα, που ιατρικοί λόγοι τον έκαναν να καθυστερήσει τον εμβολιασμό, ο ίδιος έγραψε στο Facebook ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βγει καθώς οι δικοί του τον περιμένουν.

Eλπίζω να βγω σύντομα… με περιμένουν.«Μπαμπά σε περιμένουμε» – Συγκινεί η ζωγραφία ενός μικρού παιδιού προς τον άρρωστο από κορονοϊό πατέρα του

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος