Μηνύματα χαράς και υπερηφάνειας για την ιστορική νίκη Τεντόγλου από τον πολιτικό κόσμο – «Για ακόμη μια φορά στην κορυφή»

Σύνοψη
  • Κασσελάκης: «Με τα άλματά σου και τον χαρακτήρα σου, μας γεμίζεις χαρά και υπερηφάνεια!»
  • Ανδρουλάκης: «Μας έκανες και πάλι πολύ περήφανους γράφοντας ιστορία!»

«Συγχαρητήρια» στον Μίλτο Τεντόγλου για την ιστορική νίκη του στέλνει ο πολιτικός κόσμος, καθώς ο θρυλικός Έλληνας άλτης σημείωσε άλλη μία ιστορική επιτυχία, κατακτώντας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στη Γλασκώβη, διατηρώντας τον τίτλο του.

Ο 25χρονος πήρε για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση το συγκεκριμένο τίτλο, αποδεικνύοντας ότι είναι ο κορυφαίος στον πλανήτη στο αγώνισμά του.

Ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στα social media έστειλε συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για τη νέα σπουδαία διάκρισή του.

«Στην κορυφή του κόσμου και πάλι ο Μίλτος Τεντόγλου με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης. Όσο μακριά φτάνει το κάθε άλμα του, τόσο ψηλά υψώνει τη σημαία και την υπερηφάνειά μας. Μίλτο σε ευχαριστούμε. Θερμά συγχαρητήρια!», αναφέρει η ανάρτηση του Έλληνα πρωθυπουργού.

«Για ακόμη μια φορά στην κορυφή του κόσμου! Με τα άλματά σου και τον χαρακτήρα σου, μας γεμίζεις χαρά και υπερηφάνεια! Συγχαρητήρια Μίλτο» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα social media.

«Συγχαρητήρια Μίλτο! Μας έκανες και πάλι πολύ περήφανους γράφοντας ιστορία!», σημείωσε με τη σειρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Με αναρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο “X”, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συνεχάρη τον Μίλτο Τεντόγλου για τη νέα ««χρυσή» επιτυχία του στον σημερινό τελικό του μήκους.

Έγραψε σχετικά: «Συγχαρητήρια στον αθλητή και Σημαιοφόρο του Πολεμικού μας Ναυτικού Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος πέτυχε μια ακόμα μεγάλη διάκριση για την Ελλάδα στο άλμα εις μήκος, με το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης». 

«Συγχαρητήρια στον Μίλτο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στη Γλασκώβη. Αν και δεν το χάρηκε, όπως είπε στις δηλώσεις του, εμείς όλοι το χαρήκαμε γιατί δεν είναι μόνο η επίδοση σε μια διοργάνωση σημαντική, αλλά συνολικά η στάση και η προσπάθεια ενός αθλητή, που βρίσκεται για άλλη μια φορά στην κορυφή του κόσμου και γεμάτος ταπεινότητα συνεχίζει το ταξίδι του με ορίζοντα τους Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι στο Παρίσι.

Να ‘χει καλή υγεία και, μαζί με τον Γιώργο Πομάσκι, μια καλή προετοιμασία μέχρι τότε» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ συγχαίρει τον Μίλτο Τεντόγλου για το Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου σημειώνοντας ότι αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη νέα γενιά.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή της, η κυρία Σακελλαροπούλου αναφέρει: «Με το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου συνεχίζει τη σπουδαία του πορεία στο άλμα εις μήκος, επιβεβαιώνοντας τις αστείρευτες δυνατότητές του. Η νίκη του μας κάνει περήφανους και μας δίνει μεγάλη χαρά. Θερμά συγχαρητήρια στον κορυφαίο μας αθλητή, που αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη νέα γενιά!».


 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος