Μήνυμα του Προέδρου της Βουλής στον τηλεμαραθώνιο της Unicef για τα προσφυγόπουλα

Tην ομόθυμη θέληση των μελών του Κοινοβουλίου για τη στήριξη όλων των προσφυγόπουλων, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης στο μήνυμά του κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθώνιου αγάπης της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της Unicef με θεματικό τίτλο «Βοηθήστε τα προσφυγόπουλα», που μεταδίδεται απόψε από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Ο φετινός τηλεμαραθώνιος έχει σκοπό να εξασφαλίσει χρήματα για την παροχή ειδών και υπηρεσιών πρώτης ανάγκης και προστασίας των παιδιών, που αναζητούν με τις οικογένειές τους μια καλύτερη ζωή, κυνηγημένα από τον πόλεμο.

Ο κ. Βούτσης επεσήμανε ότι, πέραν της ασφαλούς διόδου των προσφύγων, το κρίσιμο ζήτημα είναι να εργαστούμε όλοι για την ειρήνη, έτσι ώστε να εκλείψουν οι πραγματικές αιτίες που διώχνουν τους πρόσφυγες από τα σπίτια τους.

Η Βουλή των Ελλήνων συνεισέφερε στον τηλεμαραθώνιο της Unicef 30.000 ευρώ και όπως προανήγγειλε ο κ. Βούτσης, το Κοινοβούλιο θα συμβάλει και πάλι οικονομικά για την υποστήριξη των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων, για τα οποία μάλιστα θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση την άλλη Δευτέρα, στη Βουλή.

Το μήνυμα του Προέδρου της Βουλής, θα προβληθεί περί τις 22:00.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος