«Ναι στην αλληλεγγύη με την Ελλάδα, αλλά η αλληλεγγύη δεν είναι μονόδρομος», είναι το μήνυμα που φέρνει στην Αθήνα, όπου φθάνει αύριο Τρίτη για διήμερη επίσκεψη, ο καγκελάριος της Αυστρίας, Βέρνερ Φάιμαν, δήλωσε στο Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων η εκπρόσωπός του, Σουζάνα Ενκ.
Παράλληλα πρόσθεσε ότι αυτό σημαίνει πως η Ελλάδα θα πρέπει να τηρήσει τα συμφωνηθέντα και να εφαρμόσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.
Ο Αυστριακός καγκελάριος είναι ο πρώτος αρχηγός κυβέρνησης χώρας – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ελλάδα από την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα τον Ιανουάριο, ο οποίος από την πλευρά του είχε πραγματοποιήσει την πρώτη επίσκεψή του σε κοινοτική πρωτεύουσα στη Βιέννη, στις 9 Φεβρουαρίου, έπειτα από πρόσκληση του Βέρνερ Φάιμαν.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος