Μετωπική ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με ΝΔ για την Εύα Καϊλή

Array

Πολιτική αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους προκαλεί η υπόθεση της Εύας Καϊλή με τον Νίκο Ανδρουλάκη να κατηγορεί τη ΝΔ ότι αφού την χρησιμοποίησε σαν Δούρειο Ίππο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με σκοπό να υποβαθμίσει το θέμα της παράνομης παρακολούθησής του, τώρα κάνει ότι δεν την γνωρίζει και την κυβερνηση να τον κατηγορεί οτι κόντρα στην κοινή λογική, προσπαθεί το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ να γίνει πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας.

Έχουν μάλιστα το θράσος να προσπαθούν να συνδέσουν την παράνομη παρακολούθησή μου, που ολοκληρώθηκε πριν από έναν χρόνο, με μία ποινική υπόθεση που ξεκίνησε να διερευνάται πολύ αργότερατόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Αυτό το σημείο, που πιάνεται ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να χρηματίζεται, μέχρι το σημείο να προσπαθούμε να πούμε ότι αυτό είναι πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας, είναι για γέλια και για κλάματα. Και ο κ. Ανδρουλάκης για να στηρίξει αυτόν τον ισχυρισμό, να διαγράφει από τα social media αναρτήσεις του, αυτά δεν είναι ούτε για μικρά παιδιά” σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Πότε με τους Πάτσηδες της Νέας Δημοκρατίας, αυτά τα κοράκια που βγάζουν σπίτια σε πλειστηριασμούς, πότε με τις διάφορες Καϊλή του ΠΑΣΟΚ, που διώκονται για διαφθορά στις Βρυξέλλες, αυτό το κέντρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δημιουργεί τους διεφθαρμένουςτόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στην ομιλία του στην Πρέβεζα.

Από το βήμα της Κεντρικης Επιτροπής ο Νικος Ανδρουλάκης έστειλε μηνυμα μηδενικής ανοχής απέναντι σε συμπεριφορες που πληγώνουν τον κόσμο της παράταξης στον απόηχο της διαγραφης της Εύας Καϊλή.

Στελέχη του κόμματος σχολίαζαν ότι με τις πολιτικές θέσεις που εξέφραζε η Εύα Καϊλή το τελευταίο διάαστημα, την καθιστούσαν ξέενο σώμα στο ΠΑΣΟΚ.

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος